Karolina Reš

Rođena sam i odrasla u Rijeci. Nakon završetka studija ekonomije na Fakultetu za ugostiteljstvo i turistički management moj životni put, kako osobni tako i poslovni nastavlja se u inozemstvu.

O meni

Astrologija zaokuplja moju pažnju i izvor je uvida. Zvijezde daju odgovore i na nepostavljena pitanja.

2007 godine susrećem  se sa izvornim učenjem o Feng Shuiu, prepoznajući, srcem i umom, njegov potencijal, snagu i primjenjivost u svim segmentima života.

Svoj interes za Feng Shui upotpunjujem edukacijama na Imperial School of Feng Shui and Chinese Horoscopes u Milanu i završetkom studija i položenog završnog ispita postajem savjetnik za Feng Shui.

Moja potreba za daljnjim usavršavanjem i produbljivanje spoznaja o istom vodi me ka Bologni, Torinu u Londonu gdje pohađam specijalizirane napredne tečajeve. U međuvremenu otkrivam i učim shiatsu.  Shiatsu je jedna od mojih ljubavi i učenja  koje mi pomaže da još bolje shvatim energiju prostora temeljenu na meridijanima tijela, i njihovu međusobnu povezanost.

Astrologija, sistemske konstelacije (osobne, obiteljske i poslovne) te shiatsu-ta učenja, spoznaje i uvide koristim  pri izradi Feng Shui projekata.

Govorim tečno hrvatski, engleski, talijanski i njemački jezik, te obavljam savjetovanja po cijelom svijetu.

Stefan Vettori, Master Kajal Sheth i Grand Master Chan Kun Wah – vama idu moje najdublje poštovanje i zahvalnost – na znanju  i prenesenim iskustvima te bezuvjetnoj podršci, a ponajviše jer je Feng Shui postala moja ljubav na prvi, na drugi i na treći pogled.

KAROLINA REŠ

Interview

Testimonials

Suradnja s gđom Karolinom za mene je vrlo pozitivno i osnažujuće iskustvo. Surađivale smo u fazi osmišljavanja, projektiranja naše obiteljske kuće. U tom procesu koji je prilično intenzivan i zahtjevan od velike je koristi imati podršku osobe koja ima jako puno znanja, a istovremeno i empatije. Naša je suradnja za mene vrlo podržavajuća i jako sam zahvalna gđi Karolini na svemu što je napravila za nas. Ono što me posebno dojmilo je posvećenost i iskrena i neumorna želja da se nađe optimalno rješenje. Osjećam da je dobrobit klijenta za gđu Karolinu izrazito važno, a kada se takva snažna i čista namjera spoji s velikim stručnim iskustvom i intuicijom – to je dobitna kombinacija. Od srca zahvaljujem na trudu da zajedno iznjedrimo najbolje rješenje za naš dom. I zdušno preporučujem!

Dijana M, Zagreb

“Nekoliko godina sam zainteresirano pratila i čitala o Feng shui uređenju doma razne knjige i gledala na YouTubeu razna videa .Mogu reći da me to samo zbunilo jer sam shvatila da je to puno više od razmještanja namještaja, stavljanja figurica ili slika na neko mjesto u stanu. Shvatila sam da je to cijela nauka i u meni se stvorila želja da angažiram Feng shui savjetnika.Preko internet stranice došla sam do kontakt broja gospođe Karoline Reš. Od prvog razgovora sa gospođom Karolinom kod mene se stvorilo povjerenje . Gospođa Karolina je ljubazna,profesionalna ,točna i vrlo odgovorna u svom poslu.Svaki dogovor sa njom je tekao glatko i mogu reći da se potpuno posveti klijentu sa potpunom pažnjom i strpljenjem. Vrlo me se dojmilo na koji način je napravila analizu i savjetovanje i sretna sam što sam njezin klijent. Karolinu od srca preporučujem i zahvaljujem njoj na svemu.”

Antonia S. | Pula

“Vrlo konkretno savjetovanje temeljeno na vidljivo bogatom iskustvu i razumijevanju. Draga Karolina, puno hvala za sve!”

Siniša N. | Rijeka

“Gospođu Karolinu Reš mogu zaista preporučiti kao Feng Shui savjetnicu zbog njezine iznimne profesionalnosti i potpune predanosti ovom poslu. Ona čuje želje i potrebe klijenta i otvorena je za svako pitanje koje joj se postavi, bez da prisili klijenta da napravi nešto protiv svoje volje. Od srca je preporučujem kao savjetnicu”

Francesca G. | 38

UPIT ZA PONUDU

    Provjera privatnosti


    Pročitao/la sam i slažem se Provjera privatnosti