SAVJETOVANJE ON-LINE

Da li je moguće napraviti savjetovanje Feng Shui-ja on line?

U pravilu se to baš i ne radi, ali uvijek postoje neke iznimke.

Prije svega, važno je znati kako izgleda uobičajeno savjetovanje Feng Shui-a.

Nakon razgovora i ugovaranja sastanka, savjetnik detaljno analizira stan, kuću, poslovni prostor ili ono za što je pozvan.

Pogrešno je shvaćanje da se analiziraju samo interijeri odnosno unutrašnjost prostora, što ne moze biti dalje od istine.

Naravno da su interijeri važni, no jednako tako, ako ne i važnije, su lokacija prostora koji se analizira, staze koje vode do njega, pozicija vrata, i naravno sve sto se nalazi oko istog uključujući susjedne kuće, drveće, ceste, mozda i rijeke, more, planine, ako se tu nalaze, te u kakvoj su interakciji sa prostorom koji se analizira.

Da li su u harmoničnom odnosu ili ne?

Da li energija koja dolazi do prostora “hrani” isti na ispravan način ili ne, te što napraviti ako energija ili njezina kvaliteta nisu dovoljno dobre.

To su samo neki od “puzzli” na temelju kojih slažemo cjelokupnu sliku. Jednako tako je važan i “osjećaj” prostora i svega onoga sto se nalazi oko njega.

I upravo stoga je od izuzetne važnosti da savjetnik bude i fizički prisutan, sa Feng Shui kompasom (Luo Pan-om), tako da postaje prilično jasno da savjetnik mora doći na mjesto gdje će obaviti savjetovanje.

No kao i svugdje, ipak postoje neke iznimke, kada se moze postupiti i drugačije, npr. kada se radi o manje zahtjevnim intervencijama odnosno savjetima tipa: u koju boju oličiti spavaću sobu ili kako pozicionirati radni stol ili gdje pozicionirati krevet naprimjer ili ako savjetnik zaključi da iz nekog posebnog razloga takav tip intervencije može ili mora funkcionirati jer nema drugog izbora.

Znači, cjelovita Feng Shui analiza I savjetovanje uvijek zahtijeva da savjetnik dođe na lice mjesta i to je definitivno (naj)bolje rješenje. Naravno, to će utjecati na cijenu, ali za loš ili beskorisan savjet, bilo koja svota je previše.

UPIT ZA PONUDU

    Provjera privatnosti


    Pročitao/la sam i slažem se Provjera privatnosti